Vi har den store glede av å ønske velkommen til utstilling helgen 24.-26. oktober. Da stilles alle bilder tatt under Oslo Fotomaraton 2014 ut i Galleri Cyan på Tøyen.

Moroa starter med vernissasje klokka 18 fredag ettermiddag. Her vil juryen offentliggjøre årets vinnere, det vil bli mulighet for å kjøpe forfriskninger, og ikke minst til å se alle bildene og treffe mange av deltakerne fra sommerens fotomaraton. Utstillingen vil også være åpen lørdag 25. oktober og søndag 26. oktober, begge dager fra klokka 12 til 17.

I årets fotomaraton gjorde vi en vri på konseptet, og utfordret for første gang deltakerne til å ta tre miniserier á tre bilder. Tema for seriene var henholdsvis «Mysterium», «The Decisive Moment»/ «Det avgjørende øyeblikk» og «Arv». Vinnerne av hvert tema vil premieres, og juryen har i tillegg kåret andre- og tredjeplasser som vil motta heder og ære. Juryen bestod i år av fotograf og daglig leder av Galleri Cyan, Stig Marlon Weston, og fotograf og vinner av fjorårets fotomaraton, Silje England Garshol. De to vil være tilstede under vernissasjen fredag og offentliggjøre resultatene de etter lang tids diskusjon kom fram til.

Søndag 26. oktober planlegger vi en sen «frokost» i forbindelse med utstillingen. Den vil finne sted samme sted, i Galleri Cyan, og er tenkt som en uformell møteplass hvor vi forhåpentligvis kan få noen av årets fotomaraton-deltakere til å dele litt av sine erfaringer. Det vil også bli anledning til å høre litt mer om og se bilder fra fotoprosjektet for internt fordrevne flyktninger i Colombia, som Oslo Fotomaraton har støttet økonomisk de siste tre årene. Både deltakere og andre er velkomne – vi spanderer brød, juice og kaffe, så ta med deg ditt favorittpålegg og kom!

Det er mange bilder som skal opp på galleriveggene, så også i år kommer vi til å trenge litt hjelp. Vi håper noen har mulighet til å komme og bli med et par timer torsdag 23. oktober fra klokka 17 og utover. Snacks og øl til de som tar i et tak! Vi trenger også noen frivillige som kunne tenke seg å være gallerivakter to-tre timer på lørdag eller søndag. Det er en enkel jobb – og ganske hyggelig.
Fint om du sender en mail til abbisgaard@gmail.com hvis du har kapasitet til å bli med på bildeopphenging eller være gallerivakt.

Håper vi sees!

Kamera(t)slig hilsen Terje & Anders, Oslo Fotomaraton

Hva: Utstilling av alle bildene fra Oslo Fotomaraton 2014 og offentliggjøring av vinnere
Hvor: Galleri Cyan, Jens Bjelkes gate 13, Oslo
Når: Vernissasje fredag 24. oktober klokka 18.
Åpent fredag 24. oktober kl. 18-23, samt lørdag 25. og søndag 26. oktober kl. 12-17