Kjære deltakere og venner av Oslo Fotomaraton, vi har gleden av å invitere dere til den femte utgaven av sensommerens vakreste eventyr.

I forbindelse med femårsjubileet vårt, og fordi vi liker å finne på noe nytt, har vi i år gjort en vri på konseptet “12 bilder på 12 timer”. Ditt oppdrag denne gangen er isteden å ta tre miniserier à tre bilder, altså totalt ni bilder. Dette betyr at maratonet blir tre timer kortere, en tid vi håper du vil bruke på å feire sammen med oss på stedet hvor du leverer inn bildene. Vi byr på en liten fest med et par hyggelige overraskelser, så vi anbefaler alle som har mulighet å bli værende en time eller to etter at bildene er levert inn.

Ruta blir som alltid en annen enn tidligere år, og temaene tviler vi på at noen klarer å gjette på forhånd. Juryen er foreløpig hemmelig, og vi kårer de beste miniseriene à tre bilder. Leverer du tre bildeserier, har du med andre ord tre sjanser til å vinne. Men som alltid er det sosiale minst like viktig som konkurransen, og vi tror og håper årets fotomaraton vil gi minst like mye fotoglede og inspirasjon som de foregående.

Når: Lørdag 23. august fra kl. 11 til 20. Registrering åpner kl. 10. 
Start: Alle påmeldte får beskjed på e-post
Slutt: Alle påmeldte får beskjed på e-post

Pris: 200,- (Av disse går 40 kr til vårt fotoprosjekt for internt fordrevne flyktninger i Colombia)

Håper vi sees!

Kamera(t)slig hilsen Terje & Anders