Kjære maratondeltakere

Takk for sist! Årets fotomaraton var en fantastisk opplevelse og vi håper at dere hadde det like moro som oss. Hele 140 fotoentusiaster møtte opp til start på Café Vespa og av disse var det 130 som leverte. For de som er like kjappe i hoderegning som oss, betyr det nå at vi har 1560 bilder som i disse dager er til juryering.

Videre skal de samme 1560 bildene printes og henges opp, og i den anledning ønsker vi i samarbeid med Galleri Neuf å invitere dere til

utstillingsåpning onsdag 26. september kl. 19 i Galleri Neuf (Chateau Neuf), Slemdalsveien 15, Oslo.

Her vil samtlige bilder fra fotomaratonet være utstilt, det vil være mulighet for å få seg litt vin, og vi vil offentliggjøre vinnerne av beste serie og beste enkeltbilde og dele ut premier til vinnerne.

Vi håper vi ser flest mulig av dere der, og at dere inviterer med dere alle fotointeresserte venner og kjente til denne festen, hvor vi skal feire og beundre de fysiske og psykiske kraftanstrengelsene som ble lagt ned i løpet av 12 timer en lørdag i august. Glemt er gnagsårene og alle gangene kartet ikke stemte med terrenget, nå er tiden kommet for å høste fruktene av innsatsen.

Utstillingen vil også være åpen torsdag og fredag 18-22, så det kommer flere anledninger for de som ikke kan være til stede under vernissasjen. Men det er onsdag fra kl. 19 og utover moroa finner sted, og sjansen er størst for å treffe igjen andre maratondeltakere.

Håper vi sees!

Kamera(t)slig hilsen Terje & Anders, Oslo Fotomaraton

— Nøkkeltall 2012 —
163 betalende deltakere
140 som startet
130 som fullførte og leverte
163 læretimer / 8150 kroner samlet inn gjennom deltakeravgift
38 læretimer / 1900 kroner ekstra donasjon

Totalt innsamlet 10050 kroner, som dekker 201 timers undervisning for fotoprosjektet i Colombia. Det vil si at vi har fullfinansiert undervisning for ett år (2 semester, 200 timer til sammen)!