Kjære maratondeltakere

Som dere sikkert har forstått har det ikke vært så enkelt å skaffe lokaler hvor vi kunne stille ut de mer enn 1000 bildene dere tok i august, men vi er nå veldig glade for endelig å kunne ønske dere velkommen til vernissasje

torsdag 2. desember kl. 18 i Galleri KHK, Herslebsgate 14, Oslo.

Her vil alle bilder fra maratonet være utstilt (med unntak av bildene til de som har gitt beskjed om at de ikke vil stille ut), det vil være mulighet for å kjøpe litt mat og drikke, og vi vil offentliggjøre vinnerne av beste serie og beste enkeltbilde og dele ut premier til vinnerne.

Vi håper vi ser flest mulig av dere der, og at inviterer med dere alle fotointeresserte venner og kjente til denne festen, hvor vi skal feire og beundre de fysiske og psykiske kraftanstrengelsene som ble lagt ned av de over 100 deltakerne i løpet av 12 timer en lørdag i august. Glemt er gnagsårene og alle gangene kartet ikke stemte med terrenget, nå er tiden kommet for å høste fruktene av innsatsen. Ta seg en øl, lene seg tilbake, klø seg på haken med kjennermine og studere andres og egne blinkskudd og bomskudd.

Utstillingen vil også være åpen fredag, lørdag og søndag 12-18, så det kommer flere anledninger for de som ikke kan være til stede under vernissasjen. Men det er torsdag fra 18 og utover moroa finner sted, og sjansen er størst for å treffe igjen andre maratondeltakere.

Håper vi sees!

Vennlig hilsen Terje & Anders, Oslo Fotomaraton